VAŠE SPOKOJENOST JE PRO NÁS NA PRVNÍM MÍSTĚ

Spokojenost našich zákazníků je pro nás na prvním místě, a proto se snažíme poskytovat ty nejlepší služby a zároveň naslouchat přáním a požadavkům našich zákazníků, abychom se mohli zdokonalovat každý den.

O to větší radost máme z vašich pozitivních hodnocení, které nám dodávají sílu a nadšení pro neustálé zlepšování se.

DĚKUJEME!

Recenze si můžete zobrazit také přímo na Facebooku ZDE.

ELEGANTISIMO.cz
5.0
Na základě 44 recenzí
ze sociální sítě Facebook
Zitule Acs Bal
Zitule Acs Bal
2021-10-14T13:55:24+0000
Absolutní spokojenost, zboží prošlo druhý den po objednání, moji chybou jsem si objednala špatnou velikost kabelko... batohu, o víkendu napsala na reklamaci odpověď přišla ihned, poradili jak to mám udělat, kabelku jsme odnesla do zásilkovny a druhý dne kabelka byla zpět na elegantisimu další den jsem měla novou kabelku doba. Kdyby tak to fungovali všechny obchody bylo by to super. Moc, Vám děkuji Elegantisimo. Komunikace i kabelka🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟zobrazit více
Vlasta Fořtová
Vlasta Fořtová
2021-07-25T07:09:33+0000
Absolutni spokojenost moje i mych kamaradek. Pri vyskytnuti vady zipu, okamzite reseni situace☺️. Doprucuji zbozi -... kabelko batoh i jednani spolecnosti❤️.zobrazit více
Jana Kuceková
Jana Kuceková
2021-07-15T06:58:07+0000
všechno🙂 přehlednost,zrozumitelnost,informovanost
Jitka Jagoar
Jitka Jagoar
2021-07-15T06:44:05+0000
Velká spokojenost s kabelkobatohem, rychlost dodání, příjemná komunikace.... děkuji 👍
Šárka Balážová
Šárka Balážová
2021-05-03T17:23:40+0000
Nabídka kabelkobatohů. Jednoduché a nápadité řešení popruhů.
Lenka Švadlenková
Lenka Švadlenková
2021-04-29T15:04:19+0000
Kvalitní materiál a rychlost dodání moc spokojená 🥰😀🥰
Lenka Šafránková
Lenka Šafránková
2021-04-28T15:08:50+0000
Expresní dodání, kvalitní zboží, komunikace obchodu funguje, mohu jen doporučit
Dana Boháčková
Dana Boháčková
2021-04-28T10:21:38+0000
Krásný kabelkobatoh, mám od vánoc tu největší velikost a mohu jen doporučit. Hezky členěný a prostorný, určitě časem... pořídím další.zobrazit více
Víťa Burešová
Víťa Burešová
2021-04-22T13:27:00+0000
rychlost doručení, kvalita
Markéta Vránová
Markéta Vránová
2021-04-21T10:55:07+0000
Dneska mi přišel krásný červený kabelo-batoh a je úžasný. Variace tašky na batoh je skvělá, dvě od sebe oddělené kapsy... jsou ideální. Malé kapsičky jsou bonus. A to, že přišel snad už druhý den je snad už nad rámec spokojenosti.zobrazit více
Ilona Kafková
Ilona Kafková
2021-04-19T10:44:55+0000
Pěkný výběr. Rychlé vyřízení objednávky. Objednané zboží přišlo dobře zabalené. Objednané kabelky jsou moc pěkné, pevné... a mají dostatek kapes, což ženy určitě využijí. Barvy jsou přesně takové jako na fotkách. Já tuto stránku určitě opět využiji a určitě doporučuji.zobrazit více
Kateřina Krupková
Kateřina Krupková
2021-04-17T16:37:39+0000
Stránky přehledné. Kabelko batoh jsem dostala k narozeninám, tak nemůžu hodnotit objednání a dodání, ale zboží jsem si... vybrala sama. Jsem nadšená. Když ho potřebuji přenést, vezmu ho na krátko, jedním pohybem a hodím ho na záda. Pokud rozepnu sponu, mám kabelku přes rameno. A těch kapes... velmi milé překvapení. Díkyzobrazit více
Eva Machovčáková
Eva Machovčáková
2021-03-13T08:15:18+0000
Přeji pěkný den, mám ráda větší kabelky a hlavně přes rameno. Vaše kabelky jsou super, mám od vás už dvě. Moc děkuji za... rychlé vyřízení objednávky a dodání. Určitě si objednám další,kabelek není nikdy dost 🙂😉. Váš obchod můžu upřímně doporučit všem. Ať se vám daří a hodně spokojených zákazníci.❤️🙂😉zobrazit více
Lubi Sek
Lubi Sek
2021-01-29T18:43:14+0000
Naprostá spokojenost 🙂 Dodání hned druhý den. Objednala jsem 2 varianty kabelko-batohu (větší a menší varianta) a jsou... úplně skvělé oba 👍 Na zádech nic netlačí, uvnitř prostorné, ramínka nesjíždí. Doporučuji 🙂zobrazit více
Daniela Pagačová
Daniela Pagačová
2021-01-10T17:26:15+0000
Krásná kabelka mamince se moc líbila a já si budu pro sebe též obednavat, jednání obchodu je skvělé, jsou vstřícny,... ochotný a moc milý vše vyřeší rychle a kladně za mě úplně superzobrazit více
Eva Kocyan
Eva Kocyan
2021-01-08T13:11:31+0000
Jsem nadšená. Váš kabelko-batoh Tapple je fantastický. Naživo ještě pěknější, než na fotkách. Mám v barvě red a je... super. Objednáno 6.1. a už 7.1. byl v zásilkovně. Za mne vše super a doporučuji jak zboží, tak i samotný nákup v tomto eshopu.zobrazit více
Jana Soldánová
Jana Soldánová
2021-01-04T17:24:38+0000
Kabelko--batoh je výborná věc,hodí se na procházku po městě i do lesa , vejde se tam malé občerstvení,nic Vám nepadá z... ramena, vřele doporučuji, je to super věc.zobrazit více
Michaela Dudkova
Michaela Dudkova
2021-01-04T12:11:18+0000
kabelko batuzek úplně nejlepší. Porad jsem se bala objednat, ze na mě drahé, ale nakonec jsem do toho šla a vubec... nelituji. Rychlé přepnutí z kabelky na batuzek a obracene, coz je důležitě do plné MHD a obchodů. Hoooodne kapes a měkký prijemný materiál. Doporučujizobrazit více
Pavlína Jehličková
Pavlína Jehličková
2021-01-04T10:01:58+0000
Spokojenost 🙂 ... rychlé dodání, úžasná barva (mám červený kabelko-batoh), podle prvotních pár dní nošení i kvalita... odpovídá ceně. 🙃🙂zobrazit více
Hana Knapová
Hana Knapová
2021-01-04T09:46:30+0000
Dlouho jsem hledala kabelku na internetu se mi objevil kabelkobatoh.Jsem naprosto spokojená splňuje všechny... požadavky.Elegantni a prostorný.Mohu jen doporučit.zobrazit více
Jana Machová
Jana Machová
2020-12-27T18:12:55+0000
Kabelko-batoh má všechno co potřebuji, je prostorný a úžasný 🤩 Dlouho jsem hledala a jsem nadšená a to i s dobou dodání... 👍zobrazit více
Andrea Davidova
Andrea Davidova
2020-12-16T12:01:43+0000
Rychle dodani, elegantni, prakticke a velice slusive
Eri Beri
Eri Beri
2020-12-14T09:09:23+0000
Koupila jsem střední kabeko-batoh se šikmou kapsou šedé barvy. Velikost je naprosto dostačující na pochůzky s papírama... po úřadech a přitom je to nádherná, elegantní kabelka. Překvapil mne pevný, kvalitní materiál a kabelku už nedám z ruky. Už nechci nikdy jinou. Vejdou se mi tam všechny věci, které žena nutně potřebuje :peněženka,klíče , mobil, malování, taška na nákup, papíry k vyřizování a mnoho dalšího. To že z ní jde udělat batoh je další bonus navíc( mám děti)😉 maminky pochopí 😁 opravdu úžasná a moc doporučuji. Splnila jsem si sen a nelituji. Mohu být elegantní i sportovní s jedním kouskem😉zobrazit více
Milada Železníková
Milada Železníková
2020-12-09T14:18:13+0000
Velmi dlouhou dobu jsem hledala kabelku,která by byla dle mých představ...větší,lehká,přehledná,se stříbrnými... doplňky...Velký dámský kabelko-batoh 2v1,který jsem minulý týden objevila,se jevil jako splněný sen.Obavy,které mě provázely při jejím objednávání se rozplynuly hned po jejím vybalení a skutečnost předčila očekávání.Za mě super komunikace s obchodem,rychlé dodání...a výběr z mnoha barviček.Doporučuji.👍zobrazit více
Poco Loco Walker
Poco Loco Walker
2020-12-08T11:52:44+0000
Rychlost doručení neskutečná, kabelko-batoh, za mne skvele elegantni reseni, jsem spise batohova, ale kdybych chtela... byt za damu, nemusim mit dalsi tasku. Vrele doporucuji a uz se tesim na Vanoce, kdy si batoh podruhe rozbalim a uz nepustim.zobrazit více
Monika Chodilova
Monika Chodilova
2020-12-07T20:00:10+0000
Dnes jsem vyzvedla " kabelko-batůžek " . Naprostá spokojenost. Ani sem netušila že budu tak spokojená. Opravdu... doporučuji 😉 Monikazobrazit více
Romana Dvořáková
Romana Dvořáková
2020-12-07T14:13:35+0000
skvělá práce, včera jsem kabelko-batoh objednala a dnes dorazil. Naprostá spokojenost
Marie Jarošová
Marie Jarošová
2020-11-25T19:14:21+0000
Rychlost obchodu při dodání , kvalitní kabelkobatůžek. Tuto kabelku doporučuji všem, co mají problém s páteří. Je super... a prostorná.zobrazit více
Růžena Kociánová
Růžena Kociánová
2020-11-21T10:06:27+0000
Jednak hezké a kvalitní zboží, také rychlou a dobrou komunikaci.Přeju Elegantisimu hodně spokojených zákazníků.
Danuše Pátrová
Danuše Pátrová
2020-11-06T10:01:18+0000
Spolehlivé a rychle dodání zbožíS objednanými výrobky jsem spokojená.
Radka ZaDr
Radka ZaDr
2020-10-23T12:30:10+0000
Rychlý , spolehlivý obchodní partner , zboží perfektní , komunikace taktéž , mohu vřele doporučit.
Petra Fraňková
Petra Fraňková
2020-10-20T14:00:21+0000
Rychlé vyřízení objednávky,kadelky jsou super.
JaTina Anitaj
JaTina Anitaj
2020-09-11T10:04:07+0000
rychlost dodání kvalita zboží elegantnost kabelko batohuSuper jednani
Ata Praha
Ata Praha
2020-09-09T11:11:47+0000
Kabelko batoh je uzasny,odporucam moc👍👍👍
Miroslava Baráková
Miroslava Baráková
2020-09-05T19:23:06+0000
Kabelko-batoh je přesně dle mých představ. Mám ráda velké a prostorné kabelky a tato je fakt super.Je perfektní jak jde... jednoduše a rychle přehodit kabelku na batoh 🙂. Mám ji teprve týden a už jsem si objednala další 😍.zobrazit více
Misa Faltova
Misa Faltova
2020-08-18T09:59:38+0000
Naprosto skvělé jednání, rychlé, vstřícné. Víc takových firem! 👍☺️
Romi Žárová
Romi Žárová
2020-08-11T13:24:22+0000
Jsou prostě skvělí!!! odpoledne jsem objednala, navečer ještě objednávku upravila a nic nebyl problém. A největší šok... nastal druhý den ráno, v 9hod. byl za dveřmi kurýr, se zbožím! naprosto úžasný, moc děkuji!!! Romi Žárová.🙂👍zobrazit více
Marcela Janovská
Marcela Janovská
2020-08-08T18:55:28+0000
Rychlé dodání,kabelko-batoh je senzační a moc děkuji.Určitě si ještě objednám.
Marcela Neubergerová
Marcela Neubergerová
2020-08-08T15:11:25+0000
Rychlé dodání a ta taška je prostě skvělá. Přemýšlim ješte o jedné👍👍👍👍
Liška Bezejmenná
Liška Bezejmenná
2020-08-04T07:29:13+0000
Naprosto skvělé kabelkobatohy , rychlé doručení zboží. Rozhodně budu objednavat i nadále.Jsem maximalně spokojena
Martina Fischerová
Martina Fischerová
2020-08-03T19:23:02+0000
RychlostKrásný kabelko-batohProstorný, mega moc kapes, praktický, elegantní, prostě super
Gabriela Černá
Gabriela Černá
2020-07-26T16:17:50+0000
Rychle dodání. 😊kabelka-batoh za mě prostě dokonalé. moc děkuji a doporučuji.
Michaela Červenková
Michaela Červenková
2020-07-25T11:09:28+0000
Dobrá spolupráce,rychlost,informovanost,spolehlivost.A v neposlední řadě skvělé zboží,děkuji,Elegantisimo!!!
Kristina Daňková
Kristina Daňková
2020-05-20T20:12:49+0000
Jménem své maminky děkujeme za rychlé a vstřícné jednání. Nákup v elegantisimu lze jen doporučit.
Další recenze