Recenze skutečných zákazníků

Víme, jak důležité jsou recenze skutečných zákazníků, a proto Vám nabízíme možnost prohlédnout si je níže, nebo si je můžete zobrazit přímo na Facebooku ZDE a přesvědčit se na vlastní oči.

ELEGANTISIMO.cz
5.0
Na základě 35 recenzí
ze sociální sítě Facebook
Markéta Vránová
Markéta Vránová
2021-04-21T10:55:07+0000
Dneska mi přišel krásný červený kabelo-batoh a je úžasný. Variace tašky na batoh je skvělá, dvě od sebe oddělené kapsy... jsou ideální. Malé kapsičky jsou bonus. A to, že přišel snad už druhý den je snad už nad rámec spokojenosti.zobrazit více
Ilona Kafková
Ilona Kafková
2021-04-19T10:44:55+0000
Pěkný výběr. Rychlé vyřízení objednávky. Objednané zboží přišlo dobře zabalené. Objednané kabelky jsou moc pěkné, pevné... a mají dostatek kapes, což ženy určitě využijí. Barvy jsou přesně takové jako na fotkách. Já tuto stránku určitě opět využiji a určitě doporučuji.zobrazit více
Kateřina Krupková
Kateřina Krupková
2021-04-17T16:37:39+0000
Stránky přehledné. Kabelko batoh jsem dostala k narozeninám, tak nemůžu hodnotit objednání a dodání, ale zboží jsem si... vybrala sama. Jsem nadšená. Když ho potřebuji přenést, vezmu ho na krátko, jedním pohybem a hodím ho na záda. Pokud rozepnu sponu, mám kabelku přes rameno. A těch kapes... velmi milé překvapení. Díkyzobrazit více
Eva Machovčáková
Eva Machovčáková
2021-03-13T08:15:18+0000
Přeji pěkný den, mám ráda větší kabelky a hlavně přes rameno. Vaše kabelky jsou super, mám od vás už dvě. Moc děkuji za... rychlé vyřízení objednávky a dodání. Určitě si objednám další,kabelek není nikdy dost 🙂😉. Váš obchod můžu upřímně doporučit všem. Ať se vám daří a hodně spokojených zákazníci.❤️🙂😉zobrazit více
Lubi Nka
Lubi Nka
2021-01-29T18:43:14+0000
Naprostá spokojenost 🙂 Dodání hned druhý den. Objednala jsem 2 varianty kabelko-batohu (větší a menší varianta) a jsou... úplně skvělé oba 👍 Na zádech nic netlačí, uvnitř prostorné, ramínka nesjíždí. Doporučuji 🙂zobrazit více
Daniela Pagačová
Daniela Pagačová
2021-01-10T17:26:15+0000
Krásná kabelka mamince se moc líbila a já si budu pro sebe též obednavat, jednání obchodu je skvělé, jsou vstřícny,... ochotný a moc milý vše vyřeší rychle a kladně za mě úplně superzobrazit více
Eva Kocyan
Eva Kocyan
2021-01-08T13:11:31+0000
Jsem nadšená. Váš kabelko-batoh Tapple je fantastický. Naživo ještě pěknější, než na fotkách. Mám v barvě red a je... super. Objednáno 6.1. a už 7.1. byl v zásilkovně. Za mne vše super a doporučuji jak zboží, tak i samotný nákup v tomto eshopu.zobrazit více
Jana Soldánová
Jana Soldánová
2021-01-04T17:24:38+0000
Kabelko--batoh je výborná věc,hodí se na procházku po městě i do lesa , vejde se tam malé občerstvení,nic Vám nepadá z... ramena, vřele doporučuji, je to super věc.zobrazit více
Michaela Dudkova
Michaela Dudkova
2021-01-04T12:11:18+0000
kabelko batuzek úplně nejlepší. Porad jsem se bala objednat, ze na mě drahé, ale nakonec jsem do toho šla a vubec... nelituji. Rychlé přepnutí z kabelky na batuzek a obracene, coz je důležitě do plné MHD a obchodů. Hoooodne kapes a měkký prijemný materiál. Doporučujizobrazit více
Pavlína Jehličková
Pavlína Jehličková
2021-01-04T10:01:58+0000
Spokojenost 🙂 ... rychlé dodání, úžasná barva (mám červený kabelko-batoh), podle prvotních pár dní nošení i kvalita... odpovídá ceně. 🙃🙂zobrazit více
Hana Knapová
Hana Knapová
2021-01-04T09:46:30+0000
Dlouho jsem hledala kabelku na internetu se mi objevil kabelkobatoh.Jsem naprosto spokojená splňuje všechny... požadavky.Elegantni a prostorný.Mohu jen doporučit.zobrazit více
Jana Machová
Jana Machová
2020-12-27T18:12:55+0000
Kabelko-batoh má všechno co potřebuji, je prostorný a úžasný 🤩 Dlouho jsem hledala a jsem nadšená a to i s dobou dodání... 👍zobrazit více
Andrea Davidova
Andrea Davidova
2020-12-16T12:01:43+0000
Rychle dodani, elegantni, prakticke a velice slusive
Eri Beri
Eri Beri
2020-12-14T09:09:23+0000
Koupila jsem střední kabeko-batoh se šikmou kapsou šedé barvy. Velikost je naprosto dostačující na pochůzky s papírama... po úřadech a přitom je to nádherná, elegantní kabelka. Překvapil mne pevný, kvalitní materiál a kabelku už nedám z ruky. Už nechci nikdy jinou. Vejdou se mi tam všechny věci, které žena nutně potřebuje :peněženka,klíče , mobil, malování, taška na nákup, papíry k vyřizování a mnoho dalšího. To že z ní jde udělat batoh je další bonus navíc( mám děti)😉 maminky pochopí 😁 opravdu úžasná a moc doporučuji. Splnila jsem si sen a nelituji. Mohu být elegantní i sportovní s jedním kouskem😉zobrazit více
Milada Železníková
Milada Železníková
2020-12-09T14:18:13+0000
Velmi dlouhou dobu jsem hledala kabelku,která by byla dle mých představ...větší,lehká,přehledná,se stříbrnými... doplňky...Velký dámský kabelko-batoh 2v1,který jsem minulý týden objevila,se jevil jako splněný sen.Obavy,které mě provázely při jejím objednávání se rozplynuly hned po jejím vybalení a skutečnost předčila očekávání.Za mě super komunikace s obchodem,rychlé dodání...a výběr z mnoha barviček.Doporučuji.👍zobrazit více
Poco Loco Walker
Poco Loco Walker
2020-12-08T11:52:44+0000
Rychlost doručení neskutečná, kabelko-batoh, za mne skvele elegantni reseni, jsem spise batohova, ale kdybych chtela... byt za damu, nemusim mit dalsi tasku. Vrele doporucuji a uz se tesim na Vanoce, kdy si batoh podruhe rozbalim a uz nepustim.zobrazit více
Monika Chodilova
Monika Chodilova
2020-12-07T20:00:10+0000
Dnes jsem vyzvedla " kabelko-batůžek " . Naprostá spokojenost. Ani sem netušila že budu tak spokojená. Opravdu... doporučuji 😉 Monikazobrazit více
Romana Dvořáková
Romana Dvořáková
2020-12-07T14:13:35+0000
skvělá práce, včera jsem kabelko-batoh objednala a dnes dorazil. Naprostá spokojenost
Marie Jarošová
Marie Jarošová
2020-11-25T19:14:21+0000
Rychlost obchodu při dodání , kvalitní kabelkobatůžek. Tuto kabelku doporučuji všem, co mají problém s páteří. Je super... a prostorná.zobrazit více
Růžena Kociánová
Růžena Kociánová
2020-11-21T10:06:27+0000
Jednak hezké a kvalitní zboží, také rychlou a dobrou komunikaci.Přeju Elegantisimu hodně spokojených zákazníků.
Danuše Pátrová
Danuše Pátrová
2020-11-06T10:01:18+0000
Spolehlivé a rychle dodání zbožíS objednanými výrobky jsem spokojená.
Radka ZaDr
Radka ZaDr
2020-10-23T12:30:10+0000
Rychlý , spolehlivý obchodní partner , zboží perfektní , komunikace taktéž , mohu vřele doporučit.
Petra Fraňková
Petra Fraňková
2020-10-20T14:00:21+0000
Rychlé vyřízení objednávky,kadelky jsou super.
JaTina Anitaj
JaTina Anitaj
2020-09-11T10:04:07+0000
rychlost dodání kvalita zboží elegantnost kabelko batohuSuper jednani
Ata Praha
Ata Praha
2020-09-09T11:11:47+0000
Kabelko batoh je uzasny,odporucam moc👍👍👍
Miroslava Baráková
Miroslava Baráková
2020-09-05T19:23:06+0000
Kabelko-batoh je přesně dle mých představ. Mám ráda velké a prostorné kabelky a tato je fakt super.Je perfektní jak jde... jednoduše a rychle přehodit kabelku na batoh 🙂. Mám ji teprve týden a už jsem si objednala další 😍.zobrazit více
Misa Faltova
Misa Faltova
2020-08-18T09:59:38+0000
Naprosto skvělé jednání, rychlé, vstřícné. Víc takových firem! 👍☺️
Romi Žárová
Romi Žárová
2020-08-11T13:24:22+0000
Jsou prostě skvělí!!! odpoledne jsem objednala, navečer ještě objednávku upravila a nic nebyl problém. A největší šok... nastal druhý den ráno, v 9hod. byl za dveřmi kurýr, se zbožím! naprosto úžasný, moc děkuji!!! Romi Žárová.🙂👍zobrazit více
Marcela Janovská
Marcela Janovská
2020-08-08T18:55:28+0000
Rychlé dodání,kabelko-batoh je senzační a moc děkuji.Určitě si ještě objednám.
Marcela Neubergerová
Marcela Neubergerová
2020-08-08T15:11:25+0000
Rychlé dodání a ta taška je prostě skvělá. Přemýšlim ješte o jedné👍👍👍👍
Liška Bezejmenná
Liška Bezejmenná
2020-08-04T07:29:13+0000
Naprosto skvělé kabelkobatohy , rychlé doručení zboží. Rozhodně budu objednavat i nadále.Jsem maximalně spokojena
Martina Fischerová
Martina Fischerová
2020-08-03T19:23:02+0000
RychlostKrásný kabelko-batohProstorný, mega moc kapes, praktický, elegantní, prostě super
Gabriela Černá
Gabriela Černá
2020-07-26T16:17:50+0000
Rychle dodání. 😊kabelka-batoh za mě prostě dokonalé. moc děkuji a doporučuji.
Michaela Červenková
Michaela Červenková
2020-07-25T11:09:28+0000
Dobrá spolupráce,rychlost,informovanost,spolehlivost.A v neposlední řadě skvělé zboží,děkuji,Elegantisimo!!!
Kristina Daňková
Kristina Daňková
2020-05-20T20:12:49+0000
Jménem své maminky děkujeme za rychlé a vstřícné jednání. Nákup v elegantisimu lze jen doporučit.
Další recenze